Mail: info@scserveis.cat
Mo: 625 459 540 - 633 500 316

CÀMARES DE SEGURETAT

Som un equip de professionals amb més de 15 anys d'experiència, que procedim d'àrees en seguretat electrònica, enginyeria i tecnologies.

SERVEIS DE SEGURETAT INTEGRALS

• El nostre equip està especialitzat en sistemes de seguretat integrals, comptant amb la integració de les últimes tecnologies en el sector, i treballant amb marques líders en el mercat de la seguretat, assegurant garantia del fabricant i complint amb totes les normatives vigents del sector.

CÀMARES DE VIDEOVIGILÀNCIA

 Els nostres tècnics en CCTV, Cambres Videovigilància, s'encarreguen d'assessorar-i facilitar-li a un preu molt competitiu, els equips per monitoritzar en local o veure des d'internet o el seu mòbil, el seu negoci o habitatge. Elaborem per a cada client, un projecte de seguretat personalitzat que s'adapti a les seves necessitats.

PROTECCIÓ DE DADES: LOPD

• El nostre departament s'encarrega de gestionar tot el relacionat a la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (LOPD), fitxer de videovigilància, cartells d'informació i assessorament.

RÈNTING TECNOLÒGIC

La PIME al centre d'atenció.
Oferim serveis de rènting a la petita i mitjana empresa per a qualsevol tipus d'equipament en videovigilància, accessos i intrusió.

En lloc de comprar equipament i amb això fer immobilitzar el seu capital, mitjançant el rènting podrà llogar-lo en funció de les necessitats que li sorgeixin en cada moment, pagant exclusivament pel seu ús.

Ens esforcem al màxim en mantenir el nostre vincle amb el client a llarg termini i considerem cada relació única, ja que cada client té necessitats úniques que suposen per a nosaltres reptes diferents. Per això desenvolupem solucions a aquests reptes amb dedicació, transparència i sinceritat.

Les seves expectatives defineixen el nostre objectiu. Som un operador totalment independent de fabricants i bancs o entitats financeres, i podem per tant garantir-li un marc de condicions en què Vostè és el centre d'atenció sobre les que pivoten.

LA MILLOR PROTECCIÓ PER LA TEVA EMPRESA

CÁMERES FULL HD

“La seva seguretat és cosa nostra"
Des del nostre centre de control vetllem per la seva seguretat en tot moment amb la millor tecnologia.
Els nostres productes són d'última generació en càmeres d'alta resolució i equips de últimes tecnologies.
El nostre sistema de càmeres transmet vídeo en viu a temps.

GRAVACIÓ D'IMATGES I VIDEO HD

“Una imatge val més que mil paraules"
Els nostres clients tenen gravació d'imatges real, per poder revisar vídeos amb una qualitat HD i una velocitat de reproducció a temps real.
Gràcies a això podrà identificar l'intrús davant un incident, la majoria de negocis tenen càmeres de baixa resolució, quan necessiten veure els enregistraments no serveixen de res.

CONTROL DEL TEU NEGOCI DES DEL MÒBIL

“El poder d'estar sense ser-hi"
Gestioni el seu negoci des de qualsevol part a través del seu Pc o mòbil, a més podrà retrocedir en el temps unes dues setmanes i analitzar successos tantes vegades com necessiti, això gràcies al gravador d'imatges amb disc dur.

TRANQUILITAT

“El nostre objectiu: la seva tranquil·litat"

L'experiència ens diu que la seva tranquil·litat no té preu, per això aportem solucions amb garanties de funcionament als nostres clients amb equips certificats amb les vigents normatives de seguretat.

3 ANYS DE GARANTIA

“3 anys de garantia integral"
Estem tan segurs de la nostra tecnologia que oferim 3 anys de garantia integral assumint tota responsabilitat.
Els nostres contractes de manteniment integral inclouen:
• Revisions obligatòries. (1 anual).
• Desplaçaments tècnics necessaris (no inclouen serveis de canvi, fallades o programacions de routers).
• Canvi d'equips avariats i càmeres exceptuant que siguin per actes de vandalisme, inclemències meteorològiques o maltractament de l'usuari.

INTEGRACIÓ DE SISTEMES

“Integració a mida"
SC SERVEIS integra els sistemes d'alarma cablejats amb les càmeres de seguretat i els sistemes de control d'accessos.
Això converteix les nostres solucions en infranquejables i alhora molt manejables per a l'usuari final.

EVOLUCIÓ A MIDA

“Tingui la solució que necessita en cada moment"

La combinació “Crisi i Delinqüència" van molt de la mà, per aquest motiu SC SERVEIS ofereix la possibilitat d'anar evolucionant a poc a poc amb els seus sistemes de seguretat o videovigilància a mesura que ho necessiti o pugui permetre.
Disposem de solucions molt bàsiques i econòmiques però preparades per anar evolucionant sense que quedin obsoletes.

RÈNTING TECNOLÒGIC

“Totes les facilitats per a la teva empresa"
Oferim la possibilitat de realitzar tota la instal·lació i sistemes d'última generació a través de RÈNTING TECNOLÒGIC, això ajuda a l'empresa a poder beneficiar-se de la tranquil·litat d'un servei complet sense cap cost addicional.

CÀMERES DE VIDEOVIGILÀNCIA

SC SERVEIS treballa amb primeres marques del sector de la videovigilància, per així poder oferir als nostres clients una millor qualitat i prestacions en les càmeres que instal·lem, estant sempre a l'avantguarda del producte final.

Creiem que un bon assessorament tècnic en la mesura de les possibilitats dels nostres clients és una base primordial per poder fer un projecte de seguretat que s'adapti a cada usuari.

CÀMERES DOMO

CÀMERES BULLET

CÀMERES MOTORITZADES

VIDEOVIGILÀNCIA PROFESIONALCÀMERESGRAVADORS DVRINSTALACIÓ DE SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA
A SC SERVEIS estem especialitzats en tot tipus de solucions de Videovigilància.Oferim solucions CCTV de vigilància per a entorns per a totes les necessitats, des de sistemes de càmeres pensats per a petits comerços i oficines fins a solucions de vigilància professional per a grans superfícies i entorns industrials. Tots els sistemes de vigilància que oferim són sistemes professionals que es poden ajustar als requeriments de qualsevol instal·lació. Les nostres principals marques en equipament de càmeres per a seguretat són: Sony, Arecont, Pixord, KT & C, Etrovision i PELC.
Tot tipus de càmeres per poder ajustar el projecte de vigilància i control a les seves necessitats. Disposem d'una completa gamma de càmeres dia i nit en formats estàndard, Minidomo, càmeres domo i domo motoritzades així com la més completa oferta de càmera IP tant per a instal·lacions interiors com per a exterior.
Posem a la seva disposició una àmplia oferta de gravadors de videovigilància professionals d'última generació. Gravadors DVR estàndard, gravadors híbrids HVR suporten càmeres analògiques i càmeres IP i gravadors 100% IP NVR. Tots els nostres gravadors tenen diferents perfils d'esdeveniments o alarmes, com Detecció de Moviment, Perduda de Vídeo, Obturació de Cambra, Entrada d'Alarmes i Anàlisi de Vídeo Intel·ligent.
Realitzem instal·lacions de videovigilància a tot tipus d'entorns, amb àmplia experiència en vigilància en centres de logística on cal visualitzar fins al més mínim detall, realitzem instal·lacions de CCTV per centres públics, comerços, empreses i fàbriques, etc. Vigilància perimetral d'edificis, control d'accessos, videovigilància i control de matrícules, reconeixement facial, recompte de personal, estadística i mesurament de trajectòries ... Les instal·lacions de càmeres analògiques depenent de les distàncies i característiques de la ubicació les realitzem mitjançant cable coaxial o cable UTP i en les instal·lacions de càmeres IP, suportem des del projecte d'instal·lació de cablejat, electrònica de xarxa i sistemes de vídeo vigilància IP.

MÉS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

^